Excalibur
Avalon
Avalon
Excalibur

Isabel Jansen

Serie

Het is niet algemeen bekend, maar nog altijd varen vele tientallen zwaar geladen vrachtschepen vanaf Noord-Duitsland, Nederland en België via een imposant vaarwegenstelsel naar het zuiden van Frankrijk. In Frankrijk verbinden meer dan honderd jaar oude kanalen de verschillende grote rivierdalen. Dit decor vormt nog altijd een belangrijke levensader voor de Franse economie. Maar soms is het ook een decor voor verdriet en moord.

Isabel Jansen, een schipperskind met een Franse moeder en een Nederlandse vader, werkt als rechercheur bij de Franse politie en krijgt door haar achtergrond meestal de onderzoeken toegewezen die verband houden met de binnenvaart.

De Leeskamer

 

Tunnel
Avalon
Excalibur

Tunnelmoord

In Tunnelmoord krijgt Isabel de opdracht naar Langres te gaan, waar in de kilometers lange tunnel van het kanaal Marne à la Saône een schippersechtpaar vermoord is. Tijdens haar werk heeft ze het niet altijd even gemakkelijk met haar kortaangebonden karakter wat ook de nodige invloed heeft op haar relatie, die in zwaar weer verkeert.

ISBN NR. 97890 8606 0238

PRIJS: €17.95

Tunnelmoord

Bestellen kan bij

De Leeskamer

Bol.com

Hebban

Boeken bestellen

Storytel

Bookbeat

Twijfel

In Twijfel wordt Isabel naar Condé sur Marne gestuurd waar een Nederlands binnenschip verlaten is aangetroffen. Tijdens haar onderzoek komt Isabel een internationale smokkelroute over water op het spoor, die haar uiteindelijk dwingt tot een achtervolging per helikopter langs de grote vaarwegen van Noord-Frankrijk en West-Vlaanderen.

ISBN NR. 97890 8606 0269

PRIJS: €17.95

Twijfel

Bestellen kan bij

De LeeskamerBol.comHebbanBoeken bestellen

 

 

Haast

In Haast krijgt Isabel te maken met een nieuwe collega, die nog ingewerkt moet worden. Isabel wordt naar de sluis van Rupt gestuurd, waar een gezonken huurjacht is aangetroffen, met daarin enkele met pistoolschoten om het leven gebrachte slachtoffers. De kwestie biedt weinig aanknopingspunten en pas na veel onderzoek begint Isabel een vermoeden van de daders te krijgen. Ze loopt bij haar speurwerk de nodige klappen op en beland in het ziekenhuis, waar ze op een nieuw spoor wordt gezet.

ISBN NR. 97890 8606 0344

PRIJS: €17.95

Haast

Bestellen kan bij

De LeeskamerBol.comHebbanBoeken bestellen

 

IJspret

Na de heftige gebeurtenissen tijdens haar laatste onderzoek is ze ingestort en heeft ze nogal plotseling ontslag genomen, om als schipper te gaan varen met haar nieuwe vriendin. Ze kan het rechercheren echter niet laten! Als ze vast komt te liggen in het ijs en er op het schip aan de andere zijde van de sluis een schipper om het leven komt, bemoeit ze zich toch weer met het onderzoek en ontdekt tegelijkertijd het nodige over haar eigen verleden...

ISBN NR. 97890 8606 0375

PRIJS: €17.95

IJspret

Bestellen kan bij

De LeeskamerBol.comHebbanBoeken bestellen

 

IJspret

Els leert leven

In Els Leert Leven lees je een aaneenschakeling van vreemde verhalen. Kleine of grotere gebeurtenissen uit het leven van de schrijfster vormden de basis. Of het nu gaat over een vreemde jeugd, een ervaring tijdens het liften of het redden van een drenkeling. Zelfs het bijna vergaan op zee komt aan bod. De verteller van het verhaal raakt steeds meer van slag door de vreemde ontwikkelingen…

ISBN: 97812 9135 2528

Prijs: €17.95

Els leert Leven

 

Bestellen kan bij

Bol.comBoekenbestellen.nlLulu

 

 

Vrouwe Veronique Vertelling.

Het is eind 1500 en Vrouwe Veronique, de laatst overgebleven vesting bewoonster, gaat noodgedwongen op reis. Tijdens haar omzwervingen door het Rhône- en Saône dal ontdekt ze dingen over zichzelf die haar ernstig verwarren. Haar reisgezel wekt in haar onbekende gevoelens op. Gevoelens waarvoor ze zich zo diep schaamt, dat ze die met moordlust verdringt. Tot haar ontsteltenis komt ze in een wereld terecht die haar volkomen onbekend is...

ISBN: 97894 9154 6136

Prijs: €19,95

Vrouwe Veronique Vertelling.

Bestellen kan bij

Bol.comBoekenbestellen.nlLulu